Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Tipo de elemento | No agrupado
Jump to: Article
Número de elementos: 2.

Article

De León Zapata, Miguel A. y Saenz Galindo, Aide y Rojas Molina, Romeo y Rodríguez Herrera, Raúl y Jasso Cantú, Diana y Aguilar González, Cristóbal Noé (2015) Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples. Food packaging and shelf life, 3. pp. 70-75. ISSN 22142894

Saucedo Pompa, Saul y Rojas Molina, Romeo y Aguilera Carbó, Antonio Francisco y Saenz Galindo, Aide y De la Garza, Heliodoro y Jasso Cantú, Diana y Aguilar González, Cristóbal Noé (2009) Edible film based on candelilla wax to improve the shelf life and quality of avocado. Food research international, 42 (4). pp. 511-515. ISSN 09639969

esta lista se generó en Thu Nov 14 02:18:01 2024 MST.